четвер, 19 січня 2012 15:14

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Турчинов клянеться, що Тимошенко незамінна

Турчинов клянеться, що Тимошенко незамінна

У БЮТ не будуть шукати другу Юлію Тимошенко, щоб вона очолила список партії "Батьківщина" на парламентських виборах 2012 року. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив перший заступник голови ВО "Батьківщина" Олександр Турчинов, відповідаючи на питання журналістів, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Турчинов, зокрема, підкреслив: "Безумовно, Тимошенко - це прізвище досить поширене в Україні... Але Юлія Тимошенко тільки одна. Це лідер нашої партії "Батьківщина", яка визнана і шанована не тільки в Україні, а й в усьому світі".

"Ми бачили, як вчора в Європейському парламенті парламентарії одягли футболки з її зображенням і вимагали припинити політичні репресії та звільнити Юлію Тимошенко. Тому, хоче ця влада чи ні, Юлія Тимошенко буде на волі, вона очолює і очолюватиме партію "Батьківщина", і саме з нею ми підемо на вибори", - сказав він.

Нагадаємо, у засобах масової інформації можливою заміною Тимошенко називали її доньку Євгенію Тимошенко і соратницю Наталію Королевську.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов клянеться, що Тимошенко незамінна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути