вівторок, 19 березня 2013 18:37

Від блокування до бійки: парламентарі звикають до неробства
16

Фото: Фото: Ольга КАМЕНЄВА

Сьогодні у Верховній Раді відбулося перше за останні півтора місяця пленарне засідання. Нагадаємо, до цього опозиція майже чотири тижні блокувала трибуну.

Під час виступу голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова народні депутати вимагали читати доповідь українською мовою. Вони заглушили доповідь Єфремова скандуванням "Українська!". "Регіонал" читав свою доповідь російською мовою. При цьому депутати від опозиції гупали ногами та кричали.

"Фракція "Свобода" вимагає виконання законів України", - сказав Тягнибок.

Після цього біля трибуни почалися заворушення. В цей час один з "регіоналів" ударив "свободівку" Ірину Сех, розбивши їй губу і окуляри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати не встигли проголосувати за вибори в Києві

Після наради голів фракцій у спікера Володимира Рибака, парламент відновив роботу. Пізніше, прийняли присягу нові нардепи, які прийшли на місця позбавлених мандатів Сергія Власенка та Андрія Веревського.

Водночас, у сесійній залі опозиція помітила випадки кнопкодавства. Зокрема, разом із "регіоналами" чомусь голосував міністр Павло Лебедєв. Пізніше сталася сутичка між помічником нардепа "свободівцем" Олександром Аронцем та екс-міністром Борисом Колесніковим. В результаті, останній мало на побив "свободівця", назвавши його "сопляком". Аронець же сказав, що "ніколи не накраде скільки грошей, як Колесніков".

Зараз ви читаєте новину «Від блокування до бійки: парламентарі звикають до неробства ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

101

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути