субота, 19 травня 2012 10:39

Спецтема: Качанівська колонія

Віце-президент Європарламенту приїхав до Тимошенко

Віце-президент Європарламенту приїхав до Тимошенко
Яцек Протасевич знаходиться у екс-прем'єра вже дві години. Фото: eurobelarus.info

Віце-президент Європарламенту Яцек Протасевич в суботу відвідує екс-прем'єра України, лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко у харківській лікарні.

Як передає агентство "Інтерфакс-Україна", автомобіль з Протасевичем заїхав на територію лікарні о 8.45. Трохи раніше в клініку прибули прокурор Харківської області Геннадій Тюрін з заступником, начальник управління пенітенціарної служби Харківської області Євген Бараш із заступником.

У суботу до лікарні прийшли близько 10 прихильників Тимошенко. Вони стоять біля воріт клініки з портретами екс-прем'єра і символікою партії "Батьківщина".

Нагадаємо, 11 жовтня 2011 року Печерський районний суд Києва засудив екс-прем'єра до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році. Вона відбувала покарання у Качанівській виправній колонії в Харкові з кінця грудня 2011 року.

9 травня Тимошенко перевели з колонії в центральну клінічну лікарню № 5 "Укрзалізниці" (Харків). Тактику і медикаментозне лікування екс-прем'єра в ЦКЛ № 5 визначають лікарі німецької клініки "Шаріте".

Тимошенко в лікарні вже відвідали президент Литви Даля Грібаускайте, посол США в Україні Джон Теффт і другий заступник держсекретаря США Томас Мелія, а також співдоповідачі ПАРЄ з питань України Маіліс Репс і Марієтті де Пурбе-Лундін.

Зараз ви читаєте новину «Віце-президент Європарламенту приїхав до Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути