понеділок, 27 липня 2015 16:15

Ймовірність вторгнення Росії залишається високою - Генштаб

Ймовірність вторгнення Росії залишається високою - Генштаб

Відсутність прогресу у виконанні Мінських домовленостей пов'язано з тим, що терористи постійно ведуть обстріли позицій ВСУ, порушуючи тим самим режим тиші.

Про це заявив перший заступник начальника Генштабу генерал Геннадій Воробйов у понеділок у ході зустрічі з командувачем Військово-повітряних сил Збройних сил США в Європі генералом Френком Горенцом.

"Іноді, для збереження життя і здоров'я українських військових і мирних жителів, ми змушені вести вогонь у відповідь, але навіть в такій ситуації, ми ніколи не ведемо вогонь по населених пунктах, бо там можуть перебувати мирні українці. Зараз ми повністю контролюємо ситуацію, а угруповання військ в районі проведення АТО дозволяє адекватно реагувати на зміни в обстановці. Також, виходячи з наявної у нас інформації, залишається високою ймовірність повномасштабного вторгнення Збройних сил Російської Федерації", - заявив Воробйов.

У ході розмови українська сторона також подякувала США за конструктивну співпрацю, зокрема у сфері обміну досвідом підготовки різних підрозділів.

Зараз ви читаєте новину «Ймовірність вторгнення Росії залишається високою - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути