Ексклюзиви
понеділок, 27 травня 2013 03:43

"Васильківський терорист" на виборах мера заручився підтримкою легендарного Лук'яненка

Відомий політв'язень радянських концтаборів та український політик Левко Лук'яненко став довіреною особою кандидата на посаду Васильківського міського голови, так званого "васильківського терориста" Ігоря Мосійчука.

Зокрема, як стало відомо, герой України, патріарх правозахисного руху, багаторічний в'язень радянських таборів Левко Лук'яненко вирішив стати довіреною особою Мосійчука.

"Я, Лук'яненко Л.Г., даю згоду бути довіреною особою кандидата на посаду Васильківського міського голови Київської області Мосійчука Ігоря Володимировича у виборах, що відбудуться 2 червня 2013 року", - йдеться у заяві дисидента до Васильківської територіально-виборчої комісії.

 

Лук'яненко також закликав усіх васильківців підтримати сучасних політв'язнів й на виборах мера міста віддати свій голос за кандидатуру Мосійчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "То страшне, що робиться в місті. Ми вже нікому не віримо"

Як відомо, 9 травня Васильківська міська виборча комісія зареєструвала Мосійчука кандидатом на посаду міського голови м. Василькова Київської області.

Політик балотується від політичної партії "За Україну!", яку очолює народний депутат фракції ВО "Батьківщина" В'ячеслав Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «"Васильківський терорист" на виборах мера заручився підтримкою легендарного Лук'яненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути