четвер, 08 грудня 2011 15:28

У Вишневому продовжується дискредитація кандидата від "УДАРу"

У Вишневому продовжується дискредитація кандидата від "УДАРу"

У м. Вишневе Київської області, де через кілька днів відбудуться позачергові вибори міського голови, продовжується використання брудних виборчих технологій проти кандидата від партії "УДАР", депутата міськради Антона Замараєва, повідомляє прес-служба Київської обласної організації партії "УДАР"

Зранку 07 грудня по всьому Вишневому з'явилися фальшиві листівки із символікою партії "УДАР Віталія Кличка" із критикою одного з фаворитів виборчих перегонів Іллі Дікова. В партії "УДАР" заявляють, що до розповсюдження цих листівок не мають жодного відношення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Опозиції треба бути гнучкішою"

"За два тижні місцевої виборчої кампанії проти кандидата від "УДАРу" Антона Замараєва системно застосовувався ряд брудних прийомів. Спочатку за сфабрикованою справою, влаштованою одним з технічних кандидатів, міська виборча комісія винесла кандидату від "УДАРу" попередження за розповсюдження агіток без вихідних даних, природа походження яких невідома. Далі відбулася провокація із стріляниною в центрі міста, яку влаштували таким чином, аби була змога звинуватити самого Антона Замараєва в її авторстві. Сьогодні від його імені вже з'явилися сфальшовані листівки на адресу одного з кандидатів у мери. Все це є ланками одного ланцюга з метою повної дискредитації представника "УДАРу" на виборах міського голови", - йдеться у заяві Київської обласної організації партії "УДАР Віталія Кличка".

У партії не виключають, що днями кандидата від "УДАРу" можуть взагалі зняти з виборів на підставі двох попереджень міської виборчої комісії. Такий "нездоровий" інтерес до Антона Замараєва може стосуватися бізнес-апетитів місцевих фінансових угрупувань і бути пов'язаний з його діяльністю на посаді секретаря земельної комісії, адже фракція "УДАР Віталія Кличка" у Вишневій міськраді неодноразово блокувала прийняття спірних земельних рішень.

Зараз ви читаєте новину «У Вишневому продовжується дискредитація кандидата від "УДАРу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути