Ексклюзиви
пʼятниця, 06 вересня 2013 18:54

В Україні слід очікувати перегрупування прокремлівських сил - Карасьов

В Україні слід очікувати перегрупування прокремлівських сил - Карасьов
Вадим Карасьов. Фото: glavkom.ua

Слід очікувати серйозної перегрупування прокремлівських сил на українському фронті і активізації всередині України противників європейської інтеграції за допомогою нових технологій Кремля.

Про це на прес -конференції в інформаційно - аналітичному агентстві "Главком " розповів директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов.

"Ми можемо спостерігати неоголошену ідейну , інформаційну , економічну війну Росії проти Януковича і проти України . І прояви цієї війни будуть наростати в міру наближення до саміту у Вільнюсі. Більше того , з'явилися відомості , що відповідальним за інтеграцію на пострадянському просторі зараз буде Владислав Сурков , що повертається в Кремль у якості помічника Путіна саме з цих питань. Так що слід чекати серйозної перегрупування прокремлівських сил на українському фронті і активізації всередині України противників європейської інтеграції за допомогою нових технологій Кремля " , - зазначив Карасьов.

За словами експерта , за драматизмом ситуації ми всі відчуваємо , що нинішній політичний сезон особливий.

"Його особливість в тому , що зовнішньополітичний порядок визначає внутрішньополітичні процеси . Звичайно ж , головна домінанта сезону - це вільнюський саміт , вірніше , його успішна фіналізація і підписання угоди про зону вільної торгівлі з ЄС. На другому місці за значимістю - це вибори в Києві і проблемних округах , які , безумовно , будуть оживляти внутрішньополітичну порядку денного " , - сказав експерт.

Зараз ви читаєте новину «В Україні слід очікувати перегрупування прокремлівських сил - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути