середа, 16 січня 2013 18:39

В УДАРі скаржаться на прогульщиків-"регіоналів": "З перших днів нової ВР вони намагаються її дискредитувати"

В УДАРі скаржаться на прогульщиків-"регіоналів": "З перших днів нової ВР вони намагаються її дискредитувати"
Ірина Геращенко. Фото: www.ipnews.in.ua

"Регіонали" ігнорують навіть ті норми регламенту, за які самі і голосували.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказала народний депутат від фракції УДАР Ірина Геращенко.

"Партія влади з перших днів роботи у парламенті демонструє своє абсолютне бажання довести парламент до стану деградованого попереднього, - наголосила вона. - З першого дня у нас вже зафіксовані факти порушення Конституції, регламенту, та їхньої ж постанови, яку висунуто було паном Макєєнком та членами Партії регіонів і прийнято конституційною більшістю в останні дні засідання попередньої Верховної Ради стосовно особистого голосування".

Так, зокрема, Геращенко обурилася, що "регіонали" не з'явилися на засідання комітету ыз закордонних справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нас парламент так працює, що не встигає робити найнеобхідніші речі" - Огризко

"Все що голосується — воно не виконується. Нехтуються норми регламенту, традиції. До того, як внутрішнього регламенту Верховної Ради, так і коли ми говоримо про міжнародні організації", - наголосила вона, маючи на увазі так і не сформоване досі керівництво української делегації в ПАРЄ.

Вона додала: "Якщо Партія регіонів делегувала свого представництва на керівника комітету закордонних справ, то нехай вже він проводить засідання і ходить на роботу. У той час, коли було записано, згідно з постановою Верховної Ради, про роботу у комітетах, представники опозиції прийшли на засідання комітету з міжнародних справ, а там немає жодного представника Партії регіонів. Що це за порушення постанови, яку вони самі і проголосували? Що це за нехтування роботи і з боку голови комітету, і з боку членів комітету від партії влади? Треба ж якусь ходити на роботу. Якщо ти хочеш відпочивати — то, будь-ласка, зніми свою кандидатур. Всі комітети, яку очолюють представники опозиції — провели свої засідання. То що це за нехтування своїх повноважень?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Питання Асоціації України з ЄС може підсилити моніторинг ПАРЄ - Ставнійчук

Геращенко зокрема підкреслила, що саме на комітеті мало розглядатися питання щодо української делегації в ПАРЄ.

"Якби опозиція не привернула б до цього увагу, якби ЗМІ не написали б про це, то відбувся б перший махльош щодо делегації в ПАРЄ, - підкреслила вона. - Тому нехай керівництво Партії регіонів задає питання своїм представникам, чому вони не ходять на роботу, не виконують свої обов'язки".

Зараз ви читаєте новину «В УДАРі скаржаться на прогульщиків-"регіоналів": "З перших днів нової ВР вони намагаються її дискредитувати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути