пʼятниця, 22 травня 2015 17:17

В Ризі Порошенко розповів про "план дій" та "боротьбу з корупцією"

В Ризі Порошенко розповів про "план дій"  та "боротьбу з корупцією"
unian.net

Президент України Петро Порошенко 22 травня на підсумковій прес-конференції ризького саміту розповів про план дій, який Україна зобов'язується виконати, аби отримати безвізовий режим з ЄС уже наступного року.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Реформи коштуватимуть Україні безвізового режиму. Ми зробимо все, аби усунути перешкоди, аби громадяни України вільно перетинали кордони ЄС. Сьогодні під час дебатів ми чітко заявили, що на цьому шляху залишились лише технічні питання", - заявив президент.

Він наголосив, що є чіткий перелік кроків, які має Україна виконати до осені. Зокрема, створення ID-карт, які замінять внутрішній паспорт.

"Прикордонники матимуть свої бази даних, де буде вся інформація - починаючи від даних Інтерполу закінчуючи санітарною службою. До 10 червня я проведу відповідну нараду і ми скоординуємо всі ці дії", - запевнив Порошенко.

За його словами, врегулюванню підлягає також робота міграційної служби.

"Ми вирішимо питання щодо відмивання грошей та протидії тероризму. На порядку денному - контроль за незаконним перебігом наркотиків. Боротьба з оргзлочинністю та корупцією. Також маємо захистити персональні дані наших громадян та забезпечити права нацменшинам", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «В Ризі Порошенко розповів про "план дій" та "боротьбу з корупцією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути