четвер, 28 липня 2011 19:51

В Одесі слідчий вимагав у касирки хабар у 1,5 тисячі доларів

В Одесі слідчий вимагав у касирки хабар у 1,5 тисячі доларів

Співробітники СБУ викрили протиправну діяльність старшого слідчого одного із райвідділів ГУ МВС України в Одеській області, який вимагав та отримав хабара від місцевої мешканки. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Встановлено, що правоохоронець вимагав хабара у 25-річної жительки Одеси, яка працювала касиром в одній із комерційних структур, за непритягнення її до кримінальної відповідальності. Свої послуги зловмисник оцінив у 1.5 тис. доларів США.

У середині липня цього року співробітники СБУ затримали правопорушника "на гарячому" неподалік від райвідділу під час одержання усієї суми хабара.

За матеріалами СБУ органами прокуратури Одеської області стосовно хабарника порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід – утримання під вартою. Триває слідство.

Раніше повідомлялося, на хабарі погорів столичний оперуповноважений податкової міліції. Податківець отримав 24 тисяч гривень хабара від директора одного з підприємств за позитивне рішення по перевірці цього підприємства.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі слідчий вимагав у касирки хабар у 1,5 тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути