четвер, 14 липня 2011 20:12

Харківський прокурор погорів на хабарі у 10 тисяч доларів

Харківський прокурор погорів на хабарі у 10 тисяч доларів

У Харкові затримали чергового хабарника серед представників влади. У власному кабінеті на гарячому взяли на гарячому прокурора Комінтернівського району Андрія Ломакіна. Про це пише "Сегодня".

З ранку і до пізнього вечора в будівлі по вулиці Тепловозної, 8 вчора працювали представники Генеральної прокуратури та Центрального апарату Служби безпеки України. Людей у ??будівлю не впускали і не випускали, коментувати ситуацію відмовлялися. Як нам стало відомо з джерел у правоохоронних органах, спецслужби проводили затримання прокурора Комінтернівського району, старшого радника юстиції Андрія Ломакіна за отримання хабара в 10 000 доларів. За що прокурор отримав "подяку", поки невідомо.

У прес-службі СБУ і МВС інформацію не коментували, мобільний телефон самого прокурора був відключений. Відомо, що Ломакін працював на посаді прокурора півроку, до грудня 2010 року протягом декількох років очолював аналогічне відомство у Фрунзенському районі. Під його керівництвом було доведено до суду справу про "чорны" каси у школах, коли керівники збирали гроші з батьків, а витрачалися не на потреби школярів.

Раніше повідомлялося, у Харкові зловили суддю, яка регулярно вимагала хабарі.

Зараз ви читаєте новину «Харківський прокурор погорів на хабарі у 10 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути