вівторок, 12 січня 2010 14:00

В Лисичанську відключили кабельне під час трансляції виступу Тимошенко

В Лисичанську відключили кабельне під час трансляції виступу Тимошенко
Під час трансляції виступу прем"єр-міністра Юлії Тимошенко на 5 каналі в Лисичанську (Луганська обл.) відключили кабельне телебачення, що транслювало його. Цей інцидент штаб БЮТ у Луганській області розцінює як прояв боягузтва з боку опонентів.

"10-го січня за 10 хвилин до початку ефіру за участю Юлії Тимошенко на 5 каналі зненацька призупинилося мовлення місцевої кабельної телекомпанії Лик-ТВ. Через кілька хвилин після закінчення ефіру мовлення Лик-ТВ відновилося", - йдеться в заяві прес-служби обласної організації БЮТ.

На думку ЛОО БЮТ, такий інцидент "можна охарактеризувати тільки як прояв паніки і боягузтва". "Звісно, залишається лише здогадуватися, хто розпорядився організувати неполадки, що підозріло збіглися за часом з телеефіром кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко", - вважають у БЮТ.

Нагадаємо, недавно Віктор Янукович відповів відмовою на пропозицію Тимошенко 15-го січня прийняти участь в спільних теледебатах. "Без здивування, але з певним розчаруванням я сприйняла категоричну відмову Віктора Януковича брати зі мною участь в телевізійних дебатах як кандидат у Президенти. Віктор Федорович так боїться спілкуватися зі мною, що навіть цю свою відмову від дебатів передав через третіх осіб. Одночасно прикро і смішно", - йдеться у відкритому листі Юлії Тимошенко лідерові регіоналів, повідомляє Ірта-Fax.

Зараз ви читаєте новину «В Лисичанську відключили кабельне під час трансляції виступу Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути