середа, 09 січня 2013 16:16

Спецтема: Луценко за ґратами

У Генпрокуратурі відповіли на заяву Луценка: Кузьмін - не злочинець

У Генпрокуратурі відповіли на заяву Луценка: Кузьмін - не злочинець
Фото: liga.net

Генеральна прокуратура України закрила кримінальне провадження за заявою Юрія Луценка про скоєння злочину працівниками прокуратури.

Про це повідомили в прес-службі ГПУ.

"У Генеральну прокуратуру України 27.12.2012 надійшла заява Луценка Ю.В. про вчинення, на його думку, працівниками Генеральної прокуратури України, суддями Печерського районного суду та Апеляційного суду Києва щодо нього кримінальних правопорушень, зокрема, службового підроблення, завідомо незаконного затримання, утримання під вартою, порушення права на захист, постанови суддею завідомо неправосудного вироку", - нагадали у прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценка не примушують до лікування - тюремники

У ГПУ зазначили, що заява Луценка була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, про що йому особисто було повідомлено поштою. "Розглянувши матеріали кримінальної справи, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань, винесено постанову про закриття кримінального провадження у зв'язку з відсутністю в діях працівників прокуратури і суддів складу кримінальних злочинів, передбачених ч.3 ст.371, ч.2 ст.374, ч. 2 ст.366, ч.2 ст.375 КК України", - повідомили в ГПУ.

Копія постанови направлена ??Луценко за місцем відбування покарання в Менської виправної колонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лист Тимошенко - це волання, яке свідчить про небезпеку її життю" - нардеп

Нагадаємо, 26 грудня 2012 Луценко звернувся до генпрокурора Віктора Пшонки з проханням залучити першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна та слідчого Сергія Войченка до відповідальності за прийняття постанови про затримання і арешт.

Зараз ви читаєте новину «У Генпрокуратурі відповіли на заяву Луценка: Кузьмін - не злочинець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути