субота, 24 листопада 2012 05:45

В Єгипті протестують проти розширення президентських повноважень

В Єгипті протестують проти  розширення президентських повноважень
ФОТО: i-g-t.org

У декількох містах Єгипту після прийняття декрету про розширення президентських повноважень супротивники чинного президента країни Мохаммеда Мурси атакували офіс правлячої партії "Брати-мусульмани", передає Російська служба Бі-бі-сі.

Паралельно в Єгипті пройшли акції на підтримку президента. Їх учасники заявляють, що заходи, вжиті Мурси, носять тимчасовий характер і спрямовані на захист революції.

Сам глава держави заявив на мітингу своїх прихильників в Каїрі, що він прагне досягти соціальної і економічної стабільності в країні.

Згідно з підписаним напередодні указом, рішення, прийняті президентом, не можуть бути оскаржені ніяким органом, у тому числі і судовим.

Нагадаємо, 24 червня верховна виборча комісія Єгипту оголосила про перемогу Мохаммеда Мурси в президентських виборах. 30 червня Мурси приніс присягу президента у присутності членів колегії Вищого конституційного суду.

Зараз ви читаєте новину «В Єгипті протестують проти розширення президентських повноважень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути