вівторок, 06 серпня 2013 11:28

У Донецьку відкрили "Музей обіцянок Януковича"
12

Фото: frankensstein.livejournal

У Донецьку, на батьківщині президента України Віктора Януковича, опозиційні сили відкрили перший в Україні "Музей обіцянок Януковича".

Як повідомили в "УДАРі", відкриття музею відбулося 6 серпня, повідомляють "Коментарі".

Музей розташований біля бібліотеки імені Крупської і працюватиме п'ять днів на тиждень.

"Ми з колегами вирішили нагадати громадськості, що саме нам обіцяв Янукович і як він виконує свою президентську програму. Ми хочемо зробити це нагадування не шаблонним - у вигляді прес-конференції чи листівки, а відкрити мініатюрний музей - Музей обіцянок Януковича. Проілюструвати всі його обіцянки і досягнення, зробивши їх наочними, різкими, смішними і навіть десь сюрреалістічнимі", - розповів член партії Єгор Фірсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Янукович попросив Путіна притиснути Порошенка"

За його словами, відкриття музею дасть старт черговій акції протесту проти невиконання владою своїх передвиборних обіцянок. Єгор Фірсов також додав, що багато гучні обіцянки Януковича досі залишаються невиконаними, хоч влада рапортує, що "країна рухається в правильному напрямку".

"Янукович обіцяв Україну для людей - ми отримали Україну, приналежну Ахметову, Олександру Януковичу, Курченко, Пшонці, Фірташу, Коломойському і іншим олігархам. Іншими словами, Україна продовжує бути чиєюсь приватною власністю, але ніяк не власністю народу України. Жодне зі своїх обіцянок Янукович не виконав. І зараз Президент має нахабство заявити, що країна рухається в правильному напрямку?!", - зауважив Фірсов.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку відкрили "Музей обіцянок Януковича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

312

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути