четвер, 16 січня 2014 14:04

В "Батьківщині" назріває розкол - "вигнанець" Забзалюк

В "Батьківщині" назріває розкол - "вигнанець" Забзалюк
Роман Забзалюк. Фото: polittech.org

У складі фракції "Батьківщина" формується група "За Тимошенко! За європейську Батьківщину!", до якої увійдуть депутати, які орієнтуються на Юлію Тимошенко і незгодні з політикою нинішнього лідера фракції Арсенія Яценюка

За словами депутата Романа Забзалюка, вчора пройшли установчі збори майбутнього формування, на якому були присутні 44 людини, у тому числі депутати попереднього і нинішнього скликань до Верховної Ради від партії "Батьківщина", повідомляє видання "Фокус". Керівником нової політичної групою були затверджені Іван Кириленко, Микола Томенко та Андрій Кожем'якін.

За словами Забзалюка, нова група ставить перед собою наступні завдання:

1 . Негайна реєстрація та прийняття законопроекту про лікування Юлії Тимошенко за кордоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українських водіїв тепер будуть штрафувати за допомогою фото - та відеофіксації

2 . Відновлення в партії "Батьківщина" всіх партійців, активістів та керівників, які були виключені з партії в процесі об'єднання "Фронту Змін" Арсенія Яценюка та "Батьківщини" (близько 12 тис. осіб).

3 . Засудити дії Арсенія Яценюка, який "використовує Майдан як власну піар-майданчик".

4 . Скасувати так звану "поправку Кличка" .

5 . Домогтися проведення референдуму з вимогою провести дострокові парламентські і президентські вибори, а також повернути парламентсько-президентську республіку в Україні або просто парламентську.

Для реалізації зазначених цілей, за словами Забзалюка, потрібно створити окрему громадську організацію і депутатське об'єднання в Раді.

Сьогодні на офіційному сайті ОО "Батьківщини" з'явилося офіційне повідомлення про те, що народний депутат Роман Забзалюк виключений зі складу фракції "Батьківщина".

"Відповідне рішення про виключення Забзалюка було ухвалене на сьогоднішньому засіданні фракції", - вказано у тексті заяви.

Зараз ви читаєте новину «В "Батьківщині" назріває розкол - "вигнанець" Забзалюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути