субота, 19 липня 2014 09:45

"Південмаш і досі обслуговує російські ракети" — Чорновіл

"Південмаш і досі обслуговує російські ракети" — Чорновіл
фото: wpravda.com

Президент Росії Володимир Путін залишить у спокої Україну тільки якщо його пристрелять чи надто дорого обходитиметься країні. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів колишній народний депутат Тарас Чорновіл.

"Доки Росія не розпадеться на півтора десятка держав, спокою не матимемо", - зазначив він.

За його словами, Україна наступні 40 років житиме, як Ізраїль.

"Матимемо постійні бомбардування на кордоні. Створюватимемо непроникний кордон: спочатку дротом, потім — технічними системами, електричним струмом. До кінця наступного року в нас будуть великі ділянки україно-російського кордону з мінними полями", - додав Чорновіл.

Він вважає, що українська влада й досі не називає події на Донбасі війною через психологічний фактор.

"Звикли, що Росія — стратегічний партнер. Люди розуміють, що це — війна, а політикум відстає на кілька кроків. У владі є багато тих, хто ще сподівається домовитися з Москвою. Від Європи вимагаємо санкцій проти Росії. Кажемо французам: чого новітні військові кораблі продаєте їм? А на нашому Південмаші й далі обслуговуються російські ракети. На російських вертольотах стоять вироблені в Запоріжжі мотори "Мотор Січі", і ми їх продовжуємо постачати. У Європі — море еліт націлені на співпрацю з Росією. Порошенко затиснутий із кількох боків. А ще — колосальна зрада всередині країни. Зараз потроху хоч міліцію підчищають", - додав Чорновіл.

Зараз ви читаєте новину «"Південмаш і досі обслуговує російські ракети" — Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути