четвер, 14 липня 2016 08:41

Усі справи проти Юри Єнакіївського "застряють" на одній судді

Автор: unn.com.ua
  Ірина Литвинова
Ірина Литвинова

Суддя Печерського суду Києва Ірина Литвинова допомагає вирішувати питання соратнику президента-втікача Віктора Януковича Юрію Іванющенку, відомому як Юра Єнакіївський.

Про це ідеться у матеріалі на "Українській правді".

"Дивовижним чином справи, де фігурує інтерес Іванющенка, потрапляють до однієї та тієї ж судді Печерського суду Києва. За (не) дивним збігом обставин, також суддя Литвинова закрила справу проти бізнес-партнерів Іванющенка – Галини Шепелевої, яка була власником ділового центру на Рильському провулку, де базувався офіс Юри Єнакіївського.

І четвертий збіг – саме до судді Литвинової потрапило клопотання Генпрокуратури щодо арешту Іванющенко, яке було необхідно для його оголошення в міжнародний розшук. І так сталося, що суддя Литвинова вчасно не розглянула звернення, а це "мало наслідком припинення міжнародного розшуку"", - ідеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 29 червня Інтерпол знову оголосив у розшук соратника колишнього президента Віктора Януковича Юрія Іванющенка.

Зараз ви читаєте новину «Усі справи проти Юри Єнакіївського "застряють" на одній судді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути