вівторок, 29 вересня 2009 10:32

Ющенко вивіз у Північну Америку три літака з антикваріатом?

Ющенко вивіз у Північну Америку три літака з антикваріатом?

Президента Віктора Ющенка звинуватили в тому, що він вивіз до Канади антикварні коштовності.

За даними джерел у БЮТ та Партії регіонів, Ющенко вже влітку вирішив своє майбутнє. Тоді з візитом до України прибув віце-президент США Джозеф Байден. Він, мовляв, і повідомив Ющенку, що в адміністрації Барака Обами, на відміну від попередньої, його вже не бачать президентом України.

Наприкінці літа з житомирського аеродрому вирушило кілька літаків до Канади. За даними джерела, наближеного до Секретаріату президента, два або три "борти", під керівництвом першої леді країни Катерини Ющенко вивезли велику колекцію антикваріату, зібрану Віктором Андрійовичем за багато років.

Джерела в ПР і БЮТ, що стежать за Ющенком весь час його президентського терміну, вважають, що з Канади майно по дипломатичних каналах прибуло до Чикаго, де народилася Катерина Ющенко. За деякими даними, перша леді за останні роки збільшила ареали власної нерухомості в рідному місті.

Відповідно до декларацій про доходи президента, члени його родини в останні роки витрачали на утримання майна за кордоном стабільно більше, ніж на українську нерухомість.

Передбачливість дружини президента означає, що Ющенко не зміг домовитися про гарантії безпеки ні з одним з головних претендентів на перемогу, як це свого часу вдалося Кучмі і Єльцину, роблять висновки журналісти.

ProUa

Зараз ви читаєте новину «Ющенко вивіз у Північну Америку три літака з антикваріатом?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути