вівторок, 29 вересня 2009 07:16

Доказів уживання президентом слова "жопа" немає

Донецький окружний адміністративний суд 22 вересня відмовив адвокату 55-річному Володимирові Оленцевичу в позові до президента Віктора Ющенка. Він вимагав заборонити главі держави публічно вживати у всіх відмінках слово "жопа".

Адвокат подав до суду на президента після засідання Ради національної безпеки й оборони 10 лютого цьогоріч. На ньому глава держави вжив слово "жопа", характеризуючи депутатів парламенту, писала преса.

— Ви на корупції побудували стосунки в парламенті! У вас все тримається на хабарах! — звернувся Віктор Ющенко до прем"єрки Юлії Тимошенко. — І якщо не заплатите своїм партнерам у Верховній Раді, якщо вони не куплять собі черговий "лексус", то вони до вас, вибачте, жопою повернуться!

— Суд на першому засіданні зробив запит у Раду нацбезпеки та оборони — запросив стенограми, — розповідає Оленцевич. — На час третього засідання прийшов лист за підписом першого заступника секретаря РНБО Степана Гавриша. Пишуть, що це секретна інформація і її не можна розголошувати. Суд вирішив закінчити справу. Мене це здивувало, бо не я робив запит на стенограму засідання. Я взагалі здивувався, що суд щось робив.

Суд обґрунтує відмову за кілька днів, каже Оленцевич. Після цього адвокат подасть апеляцію до Донецького апеляційного суду.

Володимир Оленцевич витратив на підготовку позову та проїзд до приміщення суду 20 грн.

Зараз ви читаєте новину «Доказів уживання президентом слова "жопа" немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути