четвер, 30 червня 2011 18:26

Ющенко про свою квартиру: "Ціна у 100 разів менша. Немає таких людей, щоб стільки платили"

Ющенко про свою квартиру: "Ціна у 100 разів менша. Немає таких людей, щоб стільки платили"

У Львові Віктор Ющенко підтвердив, що справді здає квартиру, задекларовану у своїй декларації на вулиці Мала Житомирська у Києві з посиланням на Сегодня.

Він сказав: "Проте ціна у 100 разів менша, ніж зазначається. Немає таких людей, щоб стільки платили. Але це не інтересна тема, я не хочу про неї говорити".

Нагадаємо, нещодавно в інтернеті з'явилася інформація про те, що третій президент України Ющенко здає в оренду двоповерхові апартаменти в центрі Києва за 1000 доларів на добу.

Квартира за адресою Мала Житомирська, 20-в, яку екс-президент вказує у своїх деклараціях про доходи, в 1998 році була переобладнана - з двох трикімнатних, одна з яких - комуналка, була зроблена одна, а над нею замість даху надбудована мансарда.

Загальна площа квартири в результаті становить понад 350 кв. м - як в стандартному котеджі. На нижньому поверсі тут розміщена передпокій з гардеробом, кухня з їдальнею, гостьова і сімейна кімнати, кабінет, спальня, санвузли та сходи на верхній поверх. Біля кухні, з якої є ізольований чорний хід, влаштований засклений балкон. На верхньому поверсі розташовані дві дитячих, два туалети, спортзал, оглядова тераса. Там же приміщення для газового котла і бойлера, тепло і вода тут працюють в автономному режимі. А вид з вікна дуже гарний.

 

Зараз ви читаєте новину «Ющенко про свою квартиру: "Ціна у 100 разів менша. Немає таких людей, щоб стільки платили"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути