субота, 10 вересня 2011 18:00

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Ющенко і Янукович задоволені від знущання над Тимошенко - "бютівець"

Ющенко і Янукович задоволені від знущання над Тимошенко - "бютівець"

Екс-прем'єра Юлію Тимошенко не можна судити за газові домовленості із Росією 2009 року, бо вона діяла в екстремальних умовах.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" заявив нардеп-"бютівець" Володимир Бондаренко.

"Для мене, як колишнього заступника міністра юстиції, зрозуміло, що ніде й ніколи в нормальних країнах не розглядаються проблеми міжнародних договорів у системі кримінального судочинства. Юлія Володимирівна хотіла вийти на прямі міждержавні угоди по газу, а це відкидало посередника з правом на реекспорт газу. Проти цього страшенно був Ющенко. І тепер він, Янукович, Азаров, Фірташ, Бойко й Портнов — усі, кого вона критикувала, отримують задоволення від знущання над Тимошенко", - сказав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після Тимошенко посадять Литвина" - Бондаренко

За арештом Тимошенко стоїть президент Віктор Янукович, вважає Бондаренко.

"Він "морозиться". Каже, що не впливає на суд. Та він сам стоїть за арештом Тимошенко. Знайшов присмикающєєся — Кірєєва (суддя Родіон Кірєєв — ред.), який випустив на волю чотириразового рецидивіста з наркосправ, убивцю. Він висить на гачку у Вищої ради юстиції. У Росії перебувають усі політичні, військові, голодоморні архіви. Мають і на Януковича певні матеріали по його судимостях. Вони шантажем стимулюють його, щоб посадив свого суперника. Тоді Європа плюне в наш бік, і ми підемо в обійми Росії", - додав "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Янукович задоволені від знущання над Тимошенко - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути