неділя, 29 листопада 2009 15:22

Ющенко хоче бути оточений багатими лизоблюдами - Луценко

Ющенко хоче бути оточений багатими лизоблюдами - Луценко
Віктор Ющенко не готовий до щоденної, "з кривавими мозолями на пальцях", роботи президента.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, повідомляє прес-служба Народної самооборони.

"Після того, як я став міністром внутрішніх справ, то через 2-3 місяця з подивом побачив, що Віктор Андрійович рятує країну у повній відповідності з КЗоТом— не більше 8 годин на день. Потім цих годин ставало все менше і менше", - зазначив він.

"І можу вас запевнити: Віктор Андрійович явно не трудоголік. Віктор Андрійович повернув Україну до українськості — це правда. Але чи досить цього для глави держави на цих 5 років, а тим більше — на 5 років наступних?", — запитав Луценко.

На думку міністра, поведінка Ющенко свідчить про те, що він не хоче управляти державою і не хоче відповідати за результат.

Також, за його словами, чинний президент не хоче боротися з корупцією. Як приклад, Луценко навів вибори до Київради у березні минулого року.

"Віктор Андрійович мені прямо сказав: "Очолюєш команду, але потім треба буде домовитись про коаліцію з Черновецьким", — розповів міністр.

"Коли я йому відповів, що ніколи в коаліцію з бандюками не вступав і вступати не збираюсь, то відповідь Ющенка була для мене шокуючою: "Юра, кинь свої мєнтовські звички і запам"ятай: кожного, хто до мене заходить в галстуку, ти ніколи не посадиш", - заявив Луценко.

На його думку, Ющенко "хоче бути оточений лизоблюдами, але що саме цікаве — дуже багатими лизоблюдами, вигідними для нього", йдеться у повідомленні.

Крім того, Луценко заявив, теперішній вибір - це вибір між двома кандидатами.

"Давайте просто визначимося: ми хочемо жити в країні Януковича, чи ні? Янукович нічим не змінився, його навчили навіть вимовляти слово "диверсифікація", - сказав він.

"Але, тим не менше, він залишився людиною, яка вважає, що Україна — це велика Донецька область, в якій є декілька сіл бандерівців, управляти якими треба через колючий дріт, залякування і тиск, і це дуже ефективно", - наголосив міністр.

"Якщо так управляти всією Україною, цього не вийде, бо це буде знову протистояння, знову критичний момент перед кровопролиттям", - сказав Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко хоче бути оточений багатими лизоблюдами - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути