понеділок, 01 жовтня 2012 11:04

Юрій Луценко другий тиждень страждає від страшенних головних болей — дружина

Юрій Луценко другий тиждень  страждає від страшенних  головних болей — дружина
Дружина Луценка каже, що йому вже не дозволяють шити рукавиці. Фото: obozrevatel.com

Екс-міністр МВС провів три дні у медичній частині  і його не лікують. Про це в коментарі Gazeta.ua розповіла дружина Юрія Луценка Ірина.

"Ми спілкуємося. Після того, як провели прес-конференцію і я доказала, що там є  зв'язок, їм його включили, і я спілкуюся тепер з ним кожного дня. Маю зараз можливість їздити хоч кожний день, в суботу і неділю. В зв'язку з тим, що я зараз в турах, то їжджу кожні три дні. В останнє бачила його у четвер", - сказала Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко та Тимошенко завели у парламент 54 "тушки" і навіть не вибачились - політолог

За її словами, нещодавна Луценко провів три дні в медичній частині Менської виправної колонії через дуже сильні головні болі.

"У нього зараз дуже страшні  головні болі. В нього застуджений нерв, піднявся тиск 130 на 120. Тиск в нього завжди був в нормі, тобто 120 на 80. Він дуже осунувся і погано себе почуває. Щодня пишу туди заяви, що в нього важкий стан. Його поклали на три дні до медчастини, але  це не допомогло. Зараз будемо пробувати шукати невропатолога, зв'язуватися із МОЗ через депутатів. Мені дуже не подобаються ці його щоденні головні болі. Ліки дають тільки ті, що я привезла для підшлункової. Все. І знеболювальні. Лікування не має ніякого", - додала дружина екс-міністра.

Ірина Луценко також розповіла,  що після того, як вся Україна побачила  брезентові рукавиці із написом "Україна в твоїх руках", в колонії вирішили, цо Луценко не можна давати таку роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телефонний зв'язок у колонії є, але його спеціально відключили - Ірина Луценко

"Після того, як Пенітенціарна служба взнала, що вся Україна побачила рукавиці, бо я їжджу, показую ці рукавиці  із написом "Україна в твоїх руках", вони вирішили , що рукавиці йому не можна давати. Вирішили, що він буде клеїти конверти. Луценко каже, що буде піднімати ВВП і допомагати Азарову. Каже, що буде клеїти конверти, а всередині буде писати анекдоти, мовляв купи конверти від Луценка, отримай анекдот про Януковича. Такий жарт.  Думаю, що дуже сильно підніметься наша поліграфічна промисловість. Після того, як він заявив це в колонії, думаю що вони подумають ще й про конверти", - наголосила політик.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Луценко другий тиждень страждає від страшенних головних болей — дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути