Ексклюзиви
вівторок, 02 жовтня 2012 14:17

УНА-УНСО може знятися з виборів

УНА-УНСО може знятися з виборів
Ігор Мазур розповів, що УНА-УНСО може знятися з виборів. Фото: una-unso.in.ua

"Українська національна асамблея — Українська народна самооборона" (УНА-УНСО) може знятися з виборів, але в будь-якому випадку, буде діяти в інтересах української справи.

Про це Gazeta.ua повідомив один із лідерів організації Ігор Мазур, коментуючи заяву екс-міністра закордонних справ Володимира Огризка про те, що коли Українська платформа "Собор" не набере 5% голосів до 15 жовтня, вона зніметься з виборів, щоб не відбирати голоси у опозиції.

"Будемо відслідковувати ситуацію, виходячи з неї, будемо приймати рішення. Рішення, яке прийняла партія "Собор" для нас є зрозумілим", - розповів Мазур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти: у Кличка є чотири кандидати на посаду мера

"Є час до 15 числа. Можливо, ми взагалі знімемось, і скажемо, що це вибори вже наперед написані та сплановані, а людям нічого не лишається, як використати своє конституційне право на повстання, бо ще на 5 років матимемо цю антиукраїнську владу. Те, що сьогодні відмінили закон про кримінальну відповідальність за наклеп, ще не дає гарантій, чи його не повернуть після виборів", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Досвід мажоритарки для України є невдалим" - правозахисник

Також, за словами голови Київської організації УНА-УНСО, "ми найближчим часом будемо вести переговори із патріотичними організаціями про можливість співпраці, або про те, щоб їх підтримати, знявши свій список, але остаточне рішення ми приймемо на Покрову".

Коментуючи заяву лідера Радикальної партії Олега Ляшка, що в жодному разі не зніме свою партію з виборів, Мазур сказав: "Ляшко отримав таке завдання — йти до кінця. Ми, на відміну від Ляшка, та інших технічних партій, будемо діяти в інтересах української справи".

Зараз ви читаєте новину «УНА-УНСО може знятися з виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути