пʼятниця, 01 червня 2012 13:03

Українських виборців задобрюють гречкою, макаронами та цукерками "Корівка"

Українських виборців задобрюють гречкою, макаронами та цукерками "Корівка"
Партії та кандидати активно рекламуються через мас-медіа. Фото: roshen.ua

Вартість голосу на парламентських виборах восени досягне 500 гривень.

Про це під час презентації другого щомісячного звіту сказала координатор виборчих програм громадської мережі "Опора" Ольга Айвазовська, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Виборча кампанія стартувала із порушенням певних міжнародних стандартів. Ми назвали її "вибори поза законом". Агітаційна кампанія розпочалась із перебігом травневих свят", - сказала Айвазовська.

За її словами, найбільш популярний продукт в агітації - це гречка. На другому місці - олія, макарони та цукор. Серед солодощів найбільш популярні - цукерки "Корівка".

"Суттєво зросла активність партій на національному рівні та потенційних кандидатів у мажоритарних округах. Це пов'язано з тим, що ЦВК оприлюднила межі округів. Партії та кандидати нарощують кількість зовнішньої візуальної реклами та активно рекламуються через обласні та районні медіа", - наголосила активістка.

За даними "Опори", лідером серед рекламодавців залишаються Партія регіонів, "Україна - Вперед!" та "Удар".

Разом з тим, основні опозиційні партії досі не розгорнули масштабну медійну кампанію. Вони спілкуються із виборцями під час публічних заходів.

"До найбільш поширених форм активності потенційних кандидатів належать надання благодійної допомоги різним категоріям населення та локальні соціальні проекти - від закупівля аптечок до будівництва стадіонів", - уточнила Айвазовська.

Зараз ви читаєте новину «Українських виборців задобрюють гречкою, макаронами та цукерками "Корівка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути