субота, 12 травня 2012 11:45

"Українська влада - це криминалітет, одягнений у найдорожчі марки одягу" - чоловік Тимошенко

"Українська влада - це криминалітет, одягнений у найдорожчі марки одягу" - чоловік Тимошенко
Олександр Тимошенко. Фото: segodnya.ua

Чоловік екс-прем'єра Юлії Тимошенко Олександр, який отримав політичний притулок у Чехії, заявляє, що українська влада не буде прислухатися до Заходу, якщо спілкування між ними і далі проходитиме мовою дипломатії.

"З режимом Януковича марно говорити дипломатичною мовою. Захід повинен зрозуміти, що влада в Україні - це колишні кримінальні злочинці, одягнені в найдорожчі марки одягу і навчені говорити заготовлені слова. Насправді ж вони розуміють тільки тюремний жаргон і грубу силу", - заявив він в інтерв'ю болгарському виданню "24 години", оприлюдненому на офіційному сайті партії "Батьківщина".

"Таким чином, Захід повинен діяти рішуче - ввести більш жорсткі санкції проти режиму, щоб заморозити їхні активи, банківські рахунки, майно і так далі", - підкреслив Тимошенко.

За його словами, він звернувся до світових лідерів із закликом захистити Юлію Тимошенко від фізичного знищення.

"Реакція світових лідерів підтверджує, що вони більше не вірять Януковичу. Світ зрозумів, що режим знаходиться в агонії", - сказав Олександр.

При цьому він назвав ситуацію, що склалася навколо його дружини, "репетицією її фізичного знищення".

"Крім того, я знаю, що моя дружина не погодиться покинути Україну, але я особисто хочу її звідти витягнути. У неї було багато можливостей зробити це, тому що сьогоднішній уряд неодноразово їй це пропонував. Юлія боєць і вона буде боротися до кінця", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «"Українська влада - це криминалітет, одягнений у найдорожчі марки одягу" - чоловік Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути