четвер, 28 червня 2012 18:14

"Україною керує пацанат, якому чуже все українське" - нардеп

"Україною керує пацанат, якому чуже все українське" - нардеп
Юрій Гнаткевич: при владі зараз немає українців. Фото: www.regnum.ru

В Україні сьогодні немає трьох гілок влади.

Про це сказав народний депутат від БЮТ-"Батьківщини" Юрій Гнаткевич.

Нардеп  розповів, що на початку 90-х коли йшли дискусії щодо розробки Конституції, він вперше почув про три гілки влади – законодавчу, виконавчу і судову: "Я тоді навіть не розумів, що це означає, бо тоді таких гілок влади не було, тоді була одна влада  - партійна. На привеликий жаль, у нас немає і сьогодні трьох гілок влади".

"Законодавча влада, в якій ми сидимо, по суті перетворена у службу виконавчої влади. Закони створюються там, на рівні Кабінету міністрів, а у нас тільки рука Чечетова розказує, як треба голосувати. Ця влада потоптана, вона перетворена у формальність, вона куплена у значній своїй частині. Гроші гуляють по Верховній Раді", - розповів парламентар.

Гнаткевич додав: "Якщо говорити про виконавчу владу, то я не знаю, чи то вона у Кабінету міністрів, чи то вона з "домінуючим гравцем", коли все залежить від однії людини".

Немає в Україні і судової гілки влади: "Феміда у нас із розв'язаними очима. І тут у неї замість терезів, гаманці. Тому немає трьох гілок влади і не Конституція тут винна, а влада".

Нардеп наголосив, що при владі зараз немає українців, тому і політика їхня антиукраїнська.

"Їм все українське чуже, ненависне, вороже, неприємне, воно їм набридає, воно їх дратує. І якої української політики, народної політики ми можемо від них чекати? Зараз джерелом влади є не народ, а український космополітичний пацанат, олігархат", - підкреслив Гнаткевич.

Він також додав: "Україна вийшла із Росії, але Росія не вийшла зУкраїни. Тут їхня база, тут їхня церква, тут їхня російська мова, тут призначені нові міністри, які відповідають за безпеку".

Зараз ви читаєте новину «"Україною керує пацанат, якому чуже все українське" - нардеп ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

590

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути