субота, 13 липня 2013 14:15

Україні потрібно будувати програму поліпшення суспільства - Видрін

Україні потрібно будувати програму поліпшення суспільства - Видрін
Дмитро Видрін Фото: klichko-obl.kiev.ua

Події у Врадіївці показали, що українське суспільство перебуває на низькому рівні розвитку, милосердя, тому потрібно будувати програму його поліпшення.

Про це в інтерв'ю журналу "Країна" заявив політолог Дмитро Видрін.

Коментуючи події у Врадіївці із згвалтуванням і побиттям дівчини міліціонерами і таксистом, він сказав, що "всі відпіарилися, що є ганебним і недостойним".

За його словами, кожна політична сила вибрала позицію, як себе вести в даній ситуації. Експерт зазначив, що частина влади намагалася показати, що незважаючи на окремий прикрий випадок, є люди, "які за маленьку зарплату, цілодобово готові захищати суспільство".

Опозиція, у свою чергу, акцентувала увагу та те, "що міліція - теж суспільство, що частина міліціонерів - злочинці, гвалтівники у душі".

"А для мене події у Врадіївці показали, що міліція і суспільство - одне і теж. Мало хто звернув увагу на те, що гвалтували жінку міліціонери з місцевим жителем. Вони абсолютно однакові - що міліціонери, що місцевий житель".

"Нам потрібно визнати, що суспільство знаходиться на низькій стадії моралі, на низькому рівні розвитку, милосердя, свідомості. Нам всім разом потрібно будувати програму поліпшення суспільства", - підкреслив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Україні потрібно будувати програму поліпшення суспільства - Видрін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути