Ексклюзиви
пʼятниця, 12 липня 2013 07:00

Дрижак помстився продавщиці за майбутнього тестя

Автор: Фото з сайта www.odnoklassniki.ru
  Капітан Врадіївського райвідділу міліції Євген Дрижак півтора року зустрічався з 28-річною Юлією Ткачук із сусіднього райцентру Криве Озеро
Капітан Врадіївського райвідділу міліції Євген Дрижак півтора року зустрічався з 28-річною Юлією Ткачук із сусіднього райцентру Криве Озеро

Капітан Врадіївського райвідділу міліції Миколаївської області 29-річний Євген Дрижак зустрічався з розлученою 28-річною Юлією Ткачук із сусіднього райцентру Криве Озеро.

— Ми з Женею знайомі кілька років, — розповідає Юлія Ткачук. — Півтора року тому він запропонував зустрічатися. Зараз живу в Одесі, до Врадіївки їздила двічі на місяць. Женя жив сам, бо батьки — на Півночі Росії. Хотів переїхати до Одеси.

Юлія запевняє, що побита продавщиця Ірина Крашкова зустрічалася з її батьком.

— По роботі батько часто їздив до Врадіївки, постійно ходив до Іри в магазин. Хотів переїжджати до неї. Ми просили його одуматися, мати скандалила. Про все я говорила Жені.

Брат продавщиці Геннадій Крашков підтверджує, що сестра була добре знайома з батьком Юлії Ткачук.

— У справі вже є конкретний мотив, — каже правозахисник Ярослав Дунаєв. — Дрижак мстив Ірині, бо забирає з родини його майбутнього тестя. На це вказує і характер помсти — ґвалтування. Силують жінок, які не погоджуються на секс добровільно або мають його з іншими чоловіками.

В Ірини Крашкової з'явився офіційний адвокат Ірина Поспєлова. Її послуги оплачує підприємець Аркадій Корнацький, співвласник "Агрофірми Корнацьких".

Зараз ви читаєте новину «Дрижак помстився продавщиці за майбутнього тестя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути