вівторок, 30 червня 2015 13:05

Україна втратить підтримку Заходу без нової Конституції восени - Ключковський

Україна втратить підтримку Заходу без нової Конституції восени - Ключковський

 Якщо зміни до Конституції в цілому не будуть прийняті восени, рівень підтримки України західними партнерами значно послабиться.

Про це заявив представник робочої групи по децентралізації в Конституційній комісії Юрій Ключковський під час прес-конференції у Києві, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Висновок Венеціанської комісії був зроблений у рекордний термін. Конституційна комісія працювала інтенсивно, щоб врахувати більшість зауважень. Деякі можна було і не враховувати. Але 90% зауважень врахували", - сказав він.

За словами експерта, зміни до Конституції не можуть розглядатися на позачергових сесіях. "Щоб прийняти зміни в цілому восени, треба провести два голосування на теперішній сесії. Тобто потрібне рішення парламенту щодо продовження роботи сесії. Якщо Конституційна реформа зірветься і ці терміни не будуть реалізовані, Україна опиниться в скрутній ситуації. Я впевнений, що рівень підтримки західних партнерів значно знизиться", - наголосив Ключковський.

Зараз ви читаєте новину «Україна втратить підтримку Заходу без нової Конституції восени - Ключковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути