четвер, 21 березня 2013 01:50

Україна у складі ЄС матиме здорові відносини з Росією — Шерман

Україна у складі ЄС матиме здорові відносини з Росією — Шерман
Венді Шерман. Фото: news.yahoo.com

Перебування України у складі Європейського Союзу дасть змогу нашій державі підтримувати здорові відносини з Російською Федерацією, зберігаючи свою незалежність.

Про це в ефірі "5 каналу" заявила заступник Державного секретаря Сполучених Штатів Америки з політичних питань Венді Шерман.

Водночас, на переконання американської чиновниці, можлива участь України в Митному союзі відкриє країні доступ до дуже невеликого ринку торгівлі.

"Україна буде мати досить малий ринок торгівлі", - сказала вона, відповідаючи на питання про можливу участь України в Митному союзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США надали підлеглим Януковича рецепт вирішення проблеми Тимошенко та Луценка

Шерман підкреслила, що Україна – це незалежна демократична країна, в якій більшість громадян хочуть приєднатися до Євросоюзу.

"Я думаю, що якщо Україна справді буде з ЄС, то вона буде мати здорові і тісні відносини з Росією, одночасно зберігаючи свою незалежність і суверенітет", - наголосила заступник Держсекретаря Сполучених Штатів.

Як відомо, у доповіді Єврокомісії йдеться про те, що у 2012 році Україна не виконала більшість із основних рекомендацій, закладених у річній доповіді Єврокомісії про виконання Європейської політики сусідства щодо Києва.

Водночас у МЗС України запевняють, що влада перевиконує план євроінтеграції.

Зараз ви читаєте новину «Україна у складі ЄС матиме здорові відносини з Росією — Шерман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути