пʼятниця, 21 червня 2013 08:54

Україна просить Німеччину допомогти вирішити питання щодо підписання Угоди про асоціацію

Україна просить Німеччину допомогти вирішити питання щодо підписання Угоди про асоціацію
Леонід Кожара Фото: rian.com.ua

Україна сподівається на допомогу Німеччини в процесі підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС, заявляє міністр закордонних справ України Леонід Кожара.

Розповідаючи про результати своєї зустрічі з міністром закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле у п'ятницю вранці в Києві, він повідомив, що поінформував свого німецького колегу про вже зроблені Україною для підписання Угоди про асоціацію кроках.

"Я проінформував пана міністра як про позитивні просування, так і про ті питання, які Україна не змогла вирішити для підписання Угоди. І я попросив допомоги у вирішенні цих питань", - розповів Кожара журналістам у п'ятницю в Києві.

При цьому глава українського зовнішньополітичного відомства підкреслив, що позиція Німеччини буде в багатьох питаннях вирішальною.

Кожара також повідомив журналістам, що наступного разу планує зустрітися з Вестервелле 2 липня нинішнього року в Берліні.

Зараз ви читаєте новину «Україна просить Німеччину допомогти вирішити питання щодо підписання Угоди про асоціацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути