неділя, 25 січня 2015 14:42

Україна ініціює екстрене засідання з НАТО

Україна ініціює екстрене засідання з НАТО
Фото: from-ua.com

Україна ініціювала скликання екстреного засідання комісії з НАТО у зв'язку з діями терористів на Донбасі.

Про це повідомив радник-посланник, заступник глави Місії України при НАТО з політичних питань Єгор Божок, пише Укрінформ.

"Глава Місії України при НАТО Ігор Долгов ініціював перед Генсекретарем НАТО скликання термінового засідання Комісії Україна-НАТО для обговорення ситуації та подальших дій. Проведення згаданого засідання очікується вже 26 січня", - зазначив Божок.

Він поінформував, що у зв'язку з загостренням безпекової ситуації на Донбасі, насамперед навколо Маріуполя, кричущими нападами на мирне населення з боку проросійських терористів, Місія України при НАТО активувала механізм кризових консультацій з Альянсом відповідно до Хартії про особливе партнерство між Україною та НАТО.

"Між Місією та Офісом Генерального секретаря Альянсу, політичними і військовими органами Організації, постпредствами союзників у штаб-квартирі НАТО йде активний обмін інформацією щодо останнього розвитку подій", - запевнив Божок.

Нагадаємо, 24 січня терористи обстріляли житловий масив Маріуполя "Східний" з установок РСЗВ "Град". Загинуло 30 осіб, у тому числі двоє дітей, ще 95 мешканців міста поранено, серед них 9 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Україна ініціює екстрене засідання з НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути