четвер, 01 березня 2012 12:43

Українська інтелігенція скликала Національний круглий стіл

Українська інтелігенція скликала Національний круглий стіл

У Києві проходить прес-конференція учасників ініціативної групи "Першого грудня". На ній представляють тему, мету та завдання Національного круглого столу.

У заході беруть участь кардинал Любомир Гузар, Іван Дзюба, Мирослав Попович, Євген Сверстюк.

Національний круглий стіл — це один із перших кроків із формування нового порядку денного країни, ініційованого групою "Першого грудня". Передбачається, що участь у ньому візьмуть знакові постаті з різних суспільних сфер, щоб спільно шукати відповіді на виклики сьогодення та формулювати практичні суспільні завдання.

"Національний круглий стіл має стати новим суспільним інститутом вираження суверенної волі громадянського суспільства", — переконані учасники ініціативи.

Нагадаємо, що створена в 20-ту річницю референдуму ініціативна група "Першого грудня", до якої увійшли чільні представники національної інтелігенції: В'ячеслав Брюховецький, Богдан Гаврилишин, Семен Глузман, Володимир Горбулін, кардинал Любомир Гузар, Іван Дзюба, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк, Вадим Скуратівський, Ігор Юхновський, має на меті домогтися встановлення в країні нових правил гри.

Зараз ви читаєте новину «Українська інтелігенція скликала Національний круглий стіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути