понеділок, 12 вересня 2011 13:39

Угоду про асоціацію з Україною ЄС відкладати не збирається - європейський експерт

Угоду про асоціацію з Україною ЄС відкладати не збирається - європейський експерт

Можливі пропозиції відкласти чи призупинити завершення переговорів щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС не знайдуть підтримки в Європейському парламенті, вважає європейський експерт Аманда Пол.

Коментуючи в понеділок в Брюсселі майбутнє обговорення рекомендацій Європейського парламенту (ЄП) та Європейської комісії Ради ЄС в рамках засідання комітету з питань закордонних справ ЄП, яке пройде в Страсбурзі (Франція), експерт Європейського політичного центру зазначила, що обговорення цього документа буде "гучним".

"Будуть говорити ті, хто підтримує Юлію Тимошенко, але я не думаю, що це змінить зміст цього документа. Цілком очевидно, що ЄС має на меті завершити переговори до кінця цього року", - підкреслила вона.

Пол зазначила, що група Європейської народної партії вже підготувала критичну резолюцію на адресу української влади і "вони будуть битися до останнього моменту". "Але я не думаю, що у них буде достатньо сили або впливу, щоб змінити з цього питання позицію Європейської комісії", - впевнена експерт.

При цьому вона нагадала, що важливим моментом для Угоди буде те, що "відбудеться в наступному році - це ратифікація національними парламентами".

Зараз ви читаєте новину «Угоду про асоціацію з Україною ЄС відкладати не збирається - європейський експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути