середа, 03 липня 2013 18:43

"Ударівець" Куніцин розлучається після 28 років шлюбу
9

Фото: Фото: facebook.com

Народний депутат від партії "УДАР" Сергій Куніцин повідомив, що розлучається із своєю дружиною Галиною Кашаєвою після 28 років шлюбу. У 2012 році Куніцина обрали народним депутатом за спискам партії УДАР. Також він є президентом спортивного клубу "Таврія" у Сімферополі. До цього двічі очолював Раду міністрів Криму, був головою адміністрації Севастополя і постійним представником Президента України в Криму.

"Я, як людина публічна, маю за плечима тридцятирічний досвід роботи в політиці, не звик приховувати від громадськості факти особистої біографії і абсолютно відкрито заявляю, що розлучаюся зі своєю дружиною. Причини такого кроку не можуть стосуватися всіх і виховані люди мене зрозуміють. Можу додати лише те, що живу з порядною і чесною людиною, у якої на плечах дві маленькі дитини. Мене не бентежить ця обставина, бо чужих дітей не буває. Життя таке, що в ній трапляються деколи речі, які не можна передбачити. Всі ми - люди, не дивлячись на статус, становище і славу. Подальші коментарі на цю тему вважаю недоречними", - каже Куніцин.

Відео: tsn.ua

/media/video/505077/1_505077.flv

Його дружина Галина Кашаєва ще в понеділок на своїй сторінці у "Фейсбук" назвала такий крок свого чоловіка "зрадою".

"Життя справді непроста штука, яка видає нам такі повороти і сюрпризи, до яких неможливо підготуватися заздалегідь. І все-таки не вкладається в голові, як найрідніша і близька тобі людина в одну мить перетворюється на абсолютну чужу, незнайому і невідому істоту. І як прийняти те, що людина, яка була втіленням мужності і порядності, щирості і турботи насправді виявився жалюгідним боягузом і негідником, не здатним і небажаючим нести відповідальність ні за свою сім'ю, яка раптом стала в його житті зайвою, ні за людей, які так чи інакше від нього залежать. Як усвідомити, що людина у якої за плечима біль і жахи Афганської війни, який з гордістю іменує себе воїном на перевірку виявляється брехливим і негідним лицеміром, здатним заради власних примітивних бажань зламати інше життя. У нас були спільні почуття, погляди, радощі і біди, діти і, без малого, три десятки років прожитих разом. Я була віддана йому завжди - і в багатстві і в бідності, і в хворобі і в здоров'ї. А він зрадив і легко розміняв все це на одну дешеву, одноразову, нічого не варту брязкітку", - пише Кашаєва.

Пара побралася у 85-му році після того, як Куніцин повернуся після службі в Афганістані. В них є двоє дорослих дітей - Наталя і Олексій. Незважаючи на розлучний процес в обох із подружжя на сторінках в соціальних мережах до цих пір збережені сімейні фотографії, на яких вони разом. Знімки датовані квітнем цього року.

Зараз ви читаєте новину «"Ударівець" Куніцин розлучається після 28 років шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути