субота, 28 грудня 2013 06:16

УДАР звинуватив владу у використанні міліції для політичних маніпуляцій

УДАР звинуватив владу у використанні міліції для політичних маніпуляцій
Валерій Карпунцов. Фото: espreso.tv

Народний депутат від фракції УДАРу Валерій Карпунцов звинуватив владу у використанні правоохоронних органів у політичній боротьбі з потенційними конкурентами на наступних президентських виборах.

Про це опозиціонер заявив в ефірі "Громадського ТБ", коментуючи заяву начальника головного слідчого управління МВС Миколи Чинчина щодо начебто причетності братів Кличків до злочинних угрупувань.

"Начальник слідчого управління повторює те, що використовували конкуренти на кожних виборах – чи то до Київської міської ради, чи то до Верховної Ради", - зазначив Карпунцов.

На його переконання, у цьому випадку єдиною метою була дискредитація Віталія Кличка.

"Це так само, як у ситуації з його перельотом, коли задіяли всю структуру Служби безпеки України, систему боротьби з тероризмом проти політичного конкурента", - зауважив нардеп.

Він наголосив, що у нашій державі увесь владний механізм бореться з власним народом.

"На жаль, міліція в руках влади перетворилася не тільки в озброєний загін, а і в засіб політичної боротьби", - підкреслив парламентар.

Нагадаємо, Віталій Кличко звертатиметься до суду з позовом щодо захисту честі та репутації з вимогою до начальника головного слідчого управління МВС Миколи Чинчина публічно спростувати неправдиву інформацію щодо його причетності до кримінальних угрупувань.

Зараз ви читаєте новину «УДАР звинуватив владу у використанні міліції для політичних маніпуляцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути