вівторок, 10 вересня 2013 03:52

"УДАР" запідозрив Партію регіонів у причетності до зборів КПУ

"УДАР" запідозрив Партію регіонів у причетності до зборів КПУ
Наталія Агафонова. Фото: lb.ua

Збори, ініційовані Комуністичною партією, для проведення референдуму щодо приєднання України до Митного союзу є незаконними.

Таку упевненість в ефірі телеканалу ТВі висловила народний депутат від фракції "УДАРу" Наталія Агафонова.

"Відбулися якісь незрозумілі збори з порушенням всіх норм законодавства та Конституції. Це не були ті збори, які мали проводитися відповідно до діючого закону про референдум", - зазначила Агафонова.

Вона також нагадала, що є відповідне рішення суду, яке забороняє проведення подібних зборів.
Парламентарій зауважила, що попри присутність на зборах представника ЦВК, він заявив, що прийшов на збори як приватна особа.

"Центральна виборча комісія мала офіційно ухвалити рішення і відрядити свого представника на подібні збори. Центральна виборча комісія такого рішення не ухвалювала", - сказала Агафонова.

Крім того вона зазначила, що найцікавіше відбуватиметься згодом, коли стане зрозуміло, чи має влада причетність до цих зборів КПУ.

"Ми дізнаємося про все згодом — коли КПУ подасть документи до ЦВК, і Центрвиборчком або зареєструє ці документи про створення ініціативної групи по проведенню референдуму, або ні. Тоді стане зрозуміло — чи це махінація розіграна Банковою, чи влада дійсно відстоює євроінтеграційний курс", - резюмувала Агафонова.

Зараз ви читаєте новину «"УДАР" запідозрив Партію регіонів у причетності до зборів КПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути