вівторок, 01 жовтня 2013 13:10

УДАР: Влада "кишеньковими судами" хоче провести незаконне засідання Київради

УДАР: Влада "кишеньковими судами" хоче провести незаконне засідання Київради
Віталій Кличко. Фото: klichko.org

Окружний адміністративний суд міста Києва сьогодні відмовив у задоволенні позову Віталія Кличка щодо заборони засідання Київради 2 жовтня.

Про це повідомив юрист політсили Володимир Бондаренко, передає прес-служба партії.

"Ці ухвали Окружного суду винесені без повідомлення сторін. Станом на 11:30 у письмовому вигляді до сторони позивачів  вони не надійшли. Кличко і група народних депутатів обґрунтовували свій позов грубим порушенням їх права на інформацію. І у разі проведення зборів депутатів Київради 2 жовтня, порушення цього права буде невідворотним, тобто таким, що неможливо буде потім усунути або виправити навіть у разі задоволення позову", - зазначив Бондаренко.

Він наголосив, що своїм рішенням судді Окружного адмінсуду Києва повністю знівелювали конституційне право громадян України на інформацію, в тому числі публічну.

"Влада сьогодні буде йти на будь-які кроки, аби і в подальшому за допомогою кишенькових суддів і силовиків забезпечувати проведення незаконних засідань Київради і  ухвалення нею нелегітимних рішень", -  підкреслюють в УДАРі.

 

Зараз ви читаєте новину «УДАР: Влада "кишеньковими судами" хоче провести незаконне засідання Київради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути