неділя, 07 квітня 2013 01:23

"УДАР" обіцяє з часом покарати ініціаторів "виїзного" засідання ВР

"УДАР" обіцяє з часом покарати ініціаторів "виїзного" засідання ВР
Віктор Чумак. Фото: glavcom.ua

У парламентській фракції партії "УДАР" не сумніваються, що президент Віктор Янукович підпише закони, прийняті більшістю під час "виїзного" засідання ВР на вулиці Банковій. Водночас там попередили, що нинішній владі колись доведеться відповідати за такий вчинок.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від "УДАРу", голова Комітету з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю Віктор Чумак.

"Не можна ставити питання: чи вартує захист Конституції того збіговиська, яке відбулося на Банковій. Без сумніву – вартує, бо київські вибори мають відбутися в кожному разі. Це – вимога Конституції", - зазначив політик.

За його словами, те, що парламентська більшість не проголосувала за ці вибори, свідчить про чергову спробу узурпувати владу в Києві.

"Якщо ми проковтнемо зараз ситуацію і не зможемо забезпечити проведення виборів у столиці, то у влади будуть розв'язані руки, щоб не проводити або переносити вибори по всій країні, щоб змінити правила виборів президента і так далі. Тому про це треба говорити постійно", - вважає Чумак.

Разом з тим, нардеп спрогнозував, що Янукович підпише прийняті на виїзному засіданні закони.

"Однак це є порушенням чинного законодавства, бюджетного кодексу, інших законів. Та за все це доведеться колись відповідати, тому що будь-яке порушення завжди має прізвище. І ці незаконні рішення також мають прізвища, і ми їх знаємо", - запевнив Чумак.

Зараз ви читаєте новину «"УДАР" обіцяє з часом покарати ініціаторів "виїзного" засідання ВР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути