понеділок, 10 червня 2013 11:12

У журналістки за відвідини "Межигір'я" конфіскували авто

Міліція забрала авто журналістки Тетяни Чорновіл на штрафмайданчик після акції під резиденцією Віктора Януковича "Межигір'я" 6 червня.

Про це вона написала у своєму блозі на "Українській правді".

"У День журналіста я поїхала на традиційне журналістське святкування під резиденцію "Міжгір'я" і втратила автомобіль. Його забрала міліція і ось вже кілька днів він "закритий" на штрафмайданчику у Вишгороді", - пише вона.

"Автомобіль був по-суті вкрадений, адже мене навіть поряд не було, коли евакуатор забирав його з майданчика-парковки біля сільського цвинтаря, де похований мій дідусь", - уточнила журналіст.

Автор: Фото: УП
 

"Я намагалася забрати авто з штрафмайданчика в суботу. Однак стосовно мене на штрафмайданчику і в міліції існує інструкція, що авто я можу забрати лише з дозволу начальника Вишгородського райвідділу. Його на роботі не було і я не впевнена, що для мене він колись там буде...", - зазначає Чорновіл.

"Підстави вилучення авто я дізналася з акту, який мені вручили на штрафмайданчику - "затримання транспортного засобу здійснено згідно статті 265 частина 2", - пише вона.

"Цією статтею передбачено вилучення авто у разі скоєння водієм певних перерахованих правопорушень. Я не могла їх скоїти навіть тому, що мене і близько не було. За моєї відсутності автомобіль могли вилучити у випадку якщо "розміщення транспортного засобу у місці затримання суттєво перешкоджає дорожньому руху". Майданчик-парковка біля цвинтаря це тупик...", - вказує журналістка.

"Одним словом я стикнулася зі звичайнісіньким "безпределом", - підсумувала Чорновіл.

Зараз ви читаєте новину «У журналістки за відвідини "Межигір'я" конфіскували авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути