понеділок, 03 червня 2013 21:39

У день журналіста суд заборонив проведення акції під Межигір'ям

У день журналіста суд заборонив проведення акції під Межигір'ям
Фото: obozrevatel.com

Суд заборонив проведення журналістської акції під резиденцією президента Віктора Януковича "Межигір'я", яка запланована на 6 червня.

Як повідомив кореспондент "Української правди", відповідне рішення винесла суддя Київського окружного адмінсуду Харченко.

"Адміністративний позов задовольнити. Встановити обмеження реалізації права на мирне зібрання по вулиці Франка, 19 села Нові Петрівці Вишгородського району Київської області з 9 до 11 години 6 червня 2013", - йдеться в постанові суду.

Суд у своєму рішенні грунтувався на листі Вишгородського райвідділу міліції "про те, що проведення мирного зібрання 6 червня 2013 за наведеним вище адресою може призвести до грубого порушення громадського порядку і безпеки учасників дорожнього руху".

Заява на проведення акції проти утисків свободи слова в Україні подавав рух "Стоп цензурі", який оскаржить рішення суду про заборону мітингу. Як відомо, 6 червня в Україні відзначається День журналіста.

Зараз ви читаєте новину «У день журналіста суд заборонив проведення акції під Межигір'ям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути