Ексклюзиви
неділя, 21 жовтня 2012 16:51

У Житомирі міліціонери незаконно утримують агітаторів проти Партії регіонів у відділку

У Житомирі міліціонери незаконно утримують агітаторів проти Партії регіонів у відділку
Зараз міліціонери вмовляють хлопців дозволити їм обшукати агітаторів на предмет агітаційних матеріалів проти "регіонала"-губернатора. Фото: mvs.gov.ua

21 жовтня о 14 годині міліціонери затримали двох агітаторів, котрі роздавали листівки з закликом не голосувати за Партію регіонів.

Пригода трапилася в Житомирі, на Житньому ринку. Від провладної партії тут балотується чинний губернатор Житомирської області Сергій Рижук.

Обидва затримані агітатори з громадського об'єднання "Відсіч". Кирилу Сумовському 18 років, Володимиру Кутюку – 13 років. Із дому міліціонери викликали матір Володимира, оскільки він неповнолітній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активістів побили за листівки проти "регіонала" Калетніка

У Корольовському райвідділку міліції факт затримання агітаторів заперечують. Журналістам пояснили, що хлопці не затримані, а просто запрошені на співбесіду до правоохоронних органів.

"Журналістів не пускають поспілкуватися з хлопцями, котрі, за словами міліціонерів, не затримані, та просять утриматися від описання інциденту, – прокоментувала з місця події журналіст видання "Житомир Ньюс". – Коли хлопці почули, що не затримані, хотіли покинути кімнату, але міліціонери не випустили їх силоміць".

За повідомленням свідків інциденту, зараз міліціонери вмовляють хлопців дозволити їм обшукати агітаторів на предмет агітаційних матеріалів проти Сергія Рижука.

Зараз ви читаєте новину «У Житомирі міліціонери незаконно утримують агітаторів проти Партії регіонів у відділку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути