четвер, 21 лютого 2013 16:50

"У загальній протидії Януковичу не слід зважати на якісь дрібні непорозуміння на місцях" - Мохник

"У загальній протидії Януковичу не слід зважати на якісь дрібні непорозуміння на місцях" - Мохник
Мохник: "Якщо б мова йшла про якісь протистояння, вони б уже були відчутні". Фото: vk.com

Підконтрольні Ганні Герман сайти намагаються посварити "Свободу" та УДАР "висмоктаними з пальця" історіями. Натомість насправді конфлікту між соратниками по опозиції немає.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав заступник голови фракції "Свобода" у парламенті Андрій Мохник.

"Інформація про конфлікт з'являється на сайтах, які підконтрольні Ганні Герман, типу "Полеміки". Немає сенсу коментувати те, що там говорять. Ці сайти постійно пишуть якісь повідомлення, абсолютно далекі від істини. Але проглядається очевидна мета - посварити опозиційні сили. Немає інших засобів посварити опозицію, зокрема у Верховній Раді України. Адже ми спільно вимагаємо персонального голосування", - сказав заступник глави фракції "Свобода" у парламенті.

Мохник також наголосив, що подібну інформацію розповсюджують із політтехнологічною метою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині "Свобода" "наїхала" на "ударівця", який роздавав продпакети

"Це не відповідає жодним реаліям. Це - висмоктані з пальця повідомлення. Якщо б мова йшла про якісь протистояння, вони б уже були відчутні", - підкреслив він.

Нардеп також запевнив, що дрібні непорозуміння на місцевому рівні, аж ніяк не свідчать про конфлікт між партіями. Зокрема, повідомлення про підкуп виборців кандидата у депутати до Волинської облради від УДАРу Олександра Лазорка, яке надав керівник прес-служби "Свобода" Петро Герасименко, не означає протистояння між ними.

"Мова йде про виборчу кампанію у Луцьку, де перемагає "свободівець". Перед цим там також переміг "свободівець" Анатолій Вітів. Він став народним депутатом України. Не вдалося домовитися з УДАРом, хоча ми погодили кандидатуру з "Батьківщиною", що там буде кандидат від "Свободи". І "свободівець" впевнено переміг представника УДАРу. Зрозуміло, що такі питання будуть виникати. Але не потрібно вплітати у загальну лінію протидії Януковичу якісь дрібні непорозуміння на місцях", - наголосив він.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що між опозиційними партіями УДАР і "Свобода" назріває конфлікт.

Зараз ви читаєте новину «"У загальній протидії Януковичу не слід зважати на якісь дрібні непорозуміння на місцях" - Мохник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути