четвер, 21 лютого 2013 14:47

На Волині "Свобода" "наїхала" на "ударівця", який роздавав продпакети

На Волині "Свобода" "наїхала" на "ударівця", який роздавав продпакети
У "Союзі організацій інвалідів України" від імені кандидата Лазорка роздають продпакети та гроші? Фото: tsn.ua

Від імені кандидата у депутати до Волинської обласної ради від партії УДАР по одномандатному виборчому округу №37 (м. Луцьк) Олександра Лазорка виборцям пропонували продпакети та гроші.

Про це повідомляє "Опора" із посиланням на керівника прес-служби ВО "Свобода" Петра Герасименка.

Першим про факт підкупу повідомило інтернет-видання "Вголос". Репортеру сайту з відомостей одного з виборців стало відомо, що у приміщенні Волинської обласної організації Всеукраїнської організації інвалідів "Союз організацій інвалідів України" від імені кандидата Лазорка роздають продпакети та гроші. Мовляв, лучанину там пропонували продати свій голос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від нардепа Пилипенка на окрузі пропонують на вибір 2 варіанти продпайків

"Нещодавно мене запросили завітати до ветеранської організації для розмови, теми якої не повідомили. Офіс організації знаходиться у центрі Луцька поблизу гімназії №4. Мене це здивувало, бо сам я не є ветераном, так як народився у 40-х роках. Коли я зайшов до них, то мене почали розпитувати, де я проживаю та з ким. Потім мені запропонували написати заяву, що проголосую на виборах до Волинської облради за Олександра Лазорка і пропонували за це пакет. Так само мені пропонували написати заяви і за мою дружину та доньку. Я категорично відмовився це робити. Тоді, щоб переконати мене, запропонували гроші - 50 гривень. Але я відмовився і сказав, що не продаю свій голос", – розповів лучанин.

Згодом у соціальній мережі Фейсбук Петро Герасименко поширив аудіозапис, на якому інший простий виборець заходить у те ж приміщення й запитує, чи бува там не дають щось за голос. Присутні у кімнаті кажуть, що усе вже закінчилося, треба було приходити вчора, проте не забувають згадати і про кандидата Лазорка.

Зараз ви читаєте новину «На Волині "Свобода" "наїхала" на "ударівця", який роздавав продпакети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути