неділя, 26 жовтня 2014 01:42

У виборах на Луганщині та Донеччині можуть взяти участь до 57% громадян - КВУ

У виборах на Луганщині та Донеччині можуть взяти участь до 57% громадян - КВУ
Фото: pic.com.ua

У виборах на Донеччині та Луганщині можуть взяти участь до 57% громадян. Про це повідомила в ефірі телеканалу БТБ заступник гендиректора Комітету виборців України Наталія Линник.

"Відповідно до опитувань громадської думки, наміри людей коливаються від 15% до 57%", — зазначила вона і додала, що опитування проводилися в складних умовах, тому важко сказати, скільки насправді прийде людей на дільниці.

"Згідно списків виборців — в Луганській області може проголосувати близько 500 тисяч, а в Донецькій області — близько 1,5 мільйона", — додала експерт.

Вона підкреслила, що в цих областях вжито заходів щодо посилення безпеки, зокрема, кількість правоохоронців збільшено з 70 до 82 тисяч.

Вона підкреслила, що вперше будуть залучені на Сході країни до охорони правопорядку армійські батальйони, оскільки в цих областях ризиків досить високий, і ці заходи виправдані. Зокрема, мова йде про такі ризики, як загострення військової обстановки, напад сепаратистів на найближчі до зони розділу міста, ризики відключення електроенергії, ризики нападу на виборців та членів виборчкомів — аж до повномасштабного нападу РФ.

Зараз ви читаєте новину «У виборах на Луганщині та Донеччині можуть взяти участь до 57% громадян - КВУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути