пʼятниця, 20 вересня 2013 13:45

У Тимошенко стався розрив свідомості — експерт

У Тимошенко стався розрив свідомості — експерт
Володимир Цибулько. Фото: replika.com.ua

Президент Віктор Янукович показує екс-прем'єру Юлії Тимошенко, який вона має обрати шлях для визволення.

Так Gazeta.ua політолог Володимир Цибулько прокоментував виступ глави держави на форумі у Ялті.

"Українська влада пробує підштовхнути Тимошенко активніше використовувати судовий інструментарій. В цьому проглядається інтерес обох сторін. Рано чи пізно судову реформу все одно треба доводити до логічного завершення", - зазначив він.

"Хоча усім відоме ставлення Тимошенко до українських судів. Попри те, що вони в нас дуже специфічні, все одно екс-прем'єр виглядала б більше переконливо, якби не уникала судового процесу. Варто було б боротися і доводити свою правоту. Вона говорить, що її не доставляють до суду. Але факти свідчать про інше — вона уникає зайвий раз там з'являтися. Можливо, щось змінилося, і вона починає розцінювати судові майданчики як додаткові можливості для доведення своєї правоти", - наголосив Цибулько. За словами експерта, останнє інтерв'ю Тимошенко викликає дивне відчуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Тимошенко український народ залишається біомасою та бидлом – "регіонал"

"Таке враження, що у неї стався розрив свідомості. Вона втратила справжнє відчуття реальності. Певне, спочатку цьому сприяли захисники. Тепер, не відчуваючи інформаційного поля, Тимошенко почала втрачати самостійність у висновках і стала маніпульованою з боку її оточення", - зауважив політолог.

Він вважає, що Янукович прийме рішення щодо екс-прем'єра, коли буде знайдена законна можливість відпустити її через судовий інструментарій. "Успішність саміту буде підтверджуватися через заяви європейців, їхні дії. Орієнтуючись на це, президент буде більше відкритим до помилування чи інших способів звільнення Тимошенко", - додав Цибулько.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко стався розрив свідомості — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути