середа, 30 липня 2014 05:38

"У світі з'явилась реальна антипутінська коаліція на чолі з Порошенком та Обамою"

"У світі з'явилась реальна антипутінська коаліція на чолі з Порошенком та Обамою"
seo-top-news.com.ua

Фактично, у світі утворилась реальна антипутінська коаліція, яку очолюють Президент України Петро Порошенко і президент США Барак Обам. Таку думку висловив політичний аналітик Павло Нусс, передає УНН.

За його словами, утворення такої коаліції сталось завдяки можливості для України отримати статус Головного союзника США, разом з Молдовою і Грузією.

"Що саме зараз відбувається за високими стінами Кремля, не тяжко здогадатись. Бізнес еліти Росії переконують Путіна звернути свою агресивну кампанію в Україні, в іншому випадку, вони будуть вимушені піти на "непопулярні для Росії кроки" - зміна політичної еліти, тим паче, гіпотетичний лідер, який реанімує російську геополітику вже є. Не беручи до уваги заяву Михайла Ходарковського про те, що він не планує йти у велику політику - я більш ніж переконаний, він наступний президент демократичної та адекватної Росії. Що правда, вона буде іншою, територіально", - зазначив політолог щодо запровадження нових санцкій проти Росії.

Зараз ви читаєте новину «"У світі з'явилась реальна антипутінська коаліція на чолі з Порошенком та Обамою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути