неділя, 16 вересня 2012 13:56

У столиці міліція затримала активістів, які роздавали листівки проти регіонала

У столиці міліція затримала активістів, які роздавали листівки проти регіонала
Раніше, 9 вересня, активістів із руху "Відсіч" затримала міліція через те, що вони поширювали листівки із закликали не голосувати за Партію регіонів. Фото: svidomo.org

У прес-службі руху "Відсіч" заявили, що міліція побила і затримала активістів, які в Солом'янському районі Києва роздавали листівки проти кандидата в депутати від Партії регіонів Максима Луцького. Про це повідомляє 100news.

За словами активістів, під час роздачі листівок у них двічі перевіряли документи, а потім стали затримувати з застосуванням грубої фізичної сили.

Пізніше прес-служба "Відсічі" повідомила, що в Солом'янському райвідділі на активістів складають протокол за непокору міліції. Активістам сказали, що їх не випустять до понеділка, коли відбудеться суд.

Одній з активісток Катерині Чепур стало погано у відділенні міліції і до неї викликали "швидку". Лікарі констатували тахікардію, дали таблетку і поїхали, повідомляють в прес-службі.

Правоохоронці аргументують свої дії тим, що активісти повинні були подати заявку на проведення акції. Працівниками райуправління було запропоновано проїхати до приміщення 4-го ТВМ райуправління для надання пояснень трьом активістам "Відсічі". Однак від будь-яких пояснень вони відмовилися. Ніяких заходів фізичного впливу стосовно представників руху "Відсіч" не робилося.

Раніше в Миколаєві міліція затримала шістьох осіб за розклеювання листівок проти Партії регіонів.

Нагадаємо, раніше Gazeta.ua повідомляла про напад на актівістів, які роздавали листівки проти Партії регіонів. Як стало відомо, головним учасником нападу виявився заступник голови Київської організації "Молоді регіони" Роман Карпов. Він є депутатом Солом'янської районної ради та заступником голови Солом'янської районної організації Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «У столиці міліція затримала активістів, які роздавали листівки проти регіонала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути